Welcome to my world. Be nice here. +Follow | Dashboard
Dream High
entryaboutstuff




School Holiday !
Monday, 28 May 2012 | 1 comment(s)
Assalamualaikum,




Annyeonghaseyo !
HAAA HAAA Haachuum ! Sorry sorry, blog berhabuk. Mane penyapu ? *cari kat stor* Haaaa, TU dia ! *sapu sapu sapu*
TADAA ! Dah bersih pun, berkilat pulak tu. Sakit mata pulak tengok sebab bersih sangat.

Tengok, aku dah pandai buat gif der (aku ketinggalan, aku tau. So, shhh). Thanks to kak Soraya a.k.a my lovely nenek. Cuti 2 minggu yeah ! Fist pump ! Mid-year exam da lepas, legaaa.. Kerja kursus geo & sej tak siap lagi ! Omo omo omo. The emotion overload is overwhelming. Ha Ha Ha ?

Kelmarin dulu baru balik dari English Peer Coaching Course. Letih tapi happy. Nak2 leh duk sebilik ngan Syatul, Izzah, Yati, Tirah, Ct, Dini, Fit & lain2. Main saje banyok, haha. Tahun ni belajar struktur ayat. Belajar dalam dewan. Air-cond ade dh dalam tu tapi rosak. Jadi gitulah, terlebih "
sejuk" sampai peluh. Kpd yg gi kem ni, guna mende yg kite dapat tu. Jangan gi kem 3 hari pastu buang tepi jalan je. Pastu, dapat jumpe kawan smasid dulu, Aishah, Iffa, Asma' & lain2. Yeay !

Ingat tak aku kate nak beli The Hunger Games Trilogy dulu ? Tak ingat sudah. Hehe. Aku beli 1 complete set. Well technically not me, but my dad. Movie die pun dah tengok. Boleh tahan.

Aku makeup sikit blog aku, tukat header, background, colour. Dashboard blogger baru punyaa yo. Baru pun baru lah, tak kesah mane pun. Lagi satu aku perasan, youtube player tak jadi, jadi aku tukar ngan flash mp3 player mini. Tuto from Jaja.



Kbye, saranghae 

Labels: , , ,




Older Post . Newer Post