Welcome to my world. Be nice here. +Follow | Dashboard
Dream High
entryaboutstuff




A Fusion of Fury 2012
Tuesday, 14 February 2012 | 4 comment(s)
Assalamualaikum,


Woot woot , express entry on the way ! Bhaha . Hello , Salam 1 Malaysia geng. Fuyoo lame benor tak hupdate blog. Al maklumlah Form 3 kan rajin :P
Kelas tambahan , exam TOV , homework , study etc. I can't believe that I'm already 15 years old (my birthday is last week , 5th Feb) ! Seems like yesterday I just entered secondary school, a scared 13 year old , NOT ! lol , jk . Thank you kepada sape sape yang ucap "Happy Bornday" to me. Saya amatlah menghargainya dengan sepenuh jiwa dan raga dan hati dan jantung dan paru -paru . May Allah bless you .


Azam 2012 nak usaha sungguh sungguh dapat capai 9A PMR , menjadi anak yang solehah , memperbanyakkan ibadah , be nice pleasant to be around to everyone (tangan ke dada , mata ke atas) , help people in need & banyoooooooook lagi . Buku ? Books I need to find and buy this year :


The Hunger Games Trilogy (The Hunger Games , Catching Fire , Mockingjay)


There's gonna be a movie , 'The Hunger Games' this March . This movie is based on the mentioned book . *squeels ^.^*

First fury :
Awok tanye mende ? Dok dengor . Hari ni ? Oooo , hari ni ... (bollocks !)
Hari ni kan , mase English kan , kite kan , lawan kan , spelling kan , dengan kan , budak laki kan , pastu kan , kite kan , pompuan kan , KALAH (sila buang perkataan 'kan' supaya jelas)
Gane lah die leh menang . Ish ish ish , beza 1 markah je . Lain kali kite menang eh geng ?

Second fury :
Mase taekwondo , tak mboh cite panjang . Just ade seseoreng (senior) buat macam die hebat sekali . Bangge ah mu ? Orang mari nok belajor , bukan nok kene kutuk .
Guwa dalam hati : TERBAKOR MEMBARA
Guwa kat luar : *muka posen , chill bro , just act cool*


Blog ku berwajah baru ? OMG ! Yeaayy . Comel dok ? Pandai btol lah tukang buat code ni . Thank you yeah .

Ok geng , a mountain of homework is begging to be done . See ya !


Dengan itu , berakhirlah majlis kita pada malam ini . Kita akhiri dengan Tasbih Kifarah dan Surah Al Asr . Majlis bersurai .

I'm not going to update frequently this year . Hope you understand :)



Older Post . Newer Post