Welcome to my world. Be nice here. +Follow | Dashboard
Dream High
entryaboutstuff




Half ½
Monday, 5 December 2011 | 6 comment(s)
Assalamualaikum,



Do you consider your life as half full or half empty ?

Semalam ork , ada berita pasal penculikan kat TiVi . Abah aku pun cerita , masa abah kecik kecik dulu... Memang banyak cerita movie pasal kidnap ni , ada satu tu anak kepada sorang mak cik ni kene kidnap , pahtu orang jahat tu mintak wang tebusan . Punye lah banyak duit yang die mintak mak cik tu dok cukup duit nak bayar . Mak cik tu bayar separuh je ... Tu pun musing ketam doh nak cari
Last2 penculik tu b*ngong die bagi separuh je badan anak die


And me and my mom was like : 0_o
And my dad was like : -_-
And then we were like : HAHAHAHAHAHAHAHAHA


The End :)



Older Post . Newer Post