Welcome to my world. Be nice here. +Follow | Dashboard
Dream High
entryaboutstuff




Tuesday's Story
Tuesday, 22 November 2011 | 10 comment(s)
 Assalamualaikum,


Hello everybody, long time no see~ haha
Best le budak sekolah ngan cikgu sekali sebab dah cuti . Muahahaha and HA !
Jangan marah der...
Hari tu kan ada kata pegi ke.el (kl) . Haaaaaa , balik  doh .
Memang hebat la hotel aku pegi , sebelah midvalley ! 3 hari straight shopping tak jumpa matahari (nak jumpa macam mana kalau hujan --')

Dunkin Donuts


Lagi, lagi, lagi aku beli DVD Harry Potter & The Deathly Hallows Part 2 !
Yes *ecstatic*
Lagi..... buku Tuesdays with Morrie ! Macam mana aku baru boleh jumpa buku ni ! Buku ni sangat sangat sangat hebat , amazing , great , everything !
Lemme tell you a secret, there are only TWO books that made me cry soooooooo much.
Harry Potter and... Tuesdays With Morrie .
Sepanjang 14 tahun dalam hidupku tak pernah ku menangis sebanyak ini bila baca buku selain daripada HP. Aku tahu ramai orang suka baca novel BM yang cintan cintun tu kan ? Haha
I'm not that type. I tried reading it once and swore to never read it again 
Buku Tuesdays With Morrie ni bukan pasal cinta antara 2 insan yang blablabla.
Tapi kasih sayang antara guru & murid , adik beradik , kawan , keluarga and so on .
*omg , just writing about it makes me wanna cry* Tentang kehidupan , kematian , tujuan , cita cita etc.





O yeah , buku ni , cerita SEBENAR . Buku ni non-fiction .


Quote by Morrie Schwartz :

It's not too late to...ask yourself if you really are the person you want to be, and if not, who you do want to be.


p/s  : Sape yang dah baca buku ni ? ce cite, ce cite sikit



Older Post . Newer Post