Welcome to my world. Be nice here. +Follow | Dashboard
Dream High
entryaboutstuff




Blog + Cuti + 3D ?
Saturday, 12 November 2011 | 3 comment(s)
 Assalamualaikum,



Pe khabor sume ? Hahaha
Hari khamis baru ni , ade pertandingan blog Unit Bimbingan & Kaunseling at Marang , Trg .
Guess what ? Kite orang tak menang.......dapat saguhati je .
Tapi ok la kot sebab wakil daerah Kemaman .
Ada sorang ni (laki) , dia kata blog UBK kita ni hudoh nok mapuh . Macam la blog dia comel ngat .
Aku : Wey , mu ingat blog mu comel ngat ar ? Nok main kutuk gitu hah ? Mu ingat senang ? Doh mu nok comel mu wat diri ar bodo . Dasar Gedik , Geletik , Gelenya guh .




Tak lama dah nak cuti sekolah , hmm , ayah aku nanti ada kerja kat KL der . Kite shopping lah nak tak ?
Yang tak best nye , aku tak boleh pergi sekolah last day ! Last day school lah masa kita nak enjoy ngan kawan , geng , sume . Bagi hadiah awal sikit la jadi nye .


The Ngok Ngek
#nampak tak yang hujuuung sana (ngek) ? haa , die pun pegi jugak pertandingan tu
#nampak tak yang hujuuung sini (yang x bersedia untuk bergambar <aku ngok ngek>)
#nampak tak yang tengaaah situ ? die ngok

3D ? Apa kehel ngan 3D ni ?
Haha , kelmarin kan beli surat khabor New Straits Time . Dapat 3D glasses .
Waaah , kira best la ni baca surat khabar 3D kan ?
Aku pening kepala pakai .

Kbye



Older Post . Newer Post